Studerende

Sex med min hund min liderlige kone

Else. "Tror du, at Irene giver os lov til at prøve det en anden gang?" Min spontane tanke var: "Henrik, din gamle gris." Men så kom jeg til at tænke på mine egne vidunderlige oplevelser med unge Charlotte i Sexterapi, ungt par. Gurli klargjorde kameraet til optagelse, og med et "Værsgo" trykkede hun på Record-knappen. Det fik den øjeblikkelige virkning, at hun bevægede sin halvåbne fisse frem og tilbage i små kneppebevægelser. Nu var han i hvert fald ikke i tvivl om, hvad der skulle ske.

Sex med min hund min liderlige kone - Mine hunde

En dag da jeg var hjemme hos ham og sad i sofaen med hans stive pik i munden og suttede alt hvad jeg havde lært, sprang døren pludseligt op og ind stormede hunden. Irene kiggede på Else med et flakkende blik. Aftenens og nattens oplevelser havde gjort os så liderlige, at vi ikke kunne få nok sex med hinanden. Henrik gik igen hen og holdt på Max, idet Irene lod armene falde ned på begge sider. Allerede som ung fyr, alene hjemme opdagede jeg hvor super frækt det var at lade familiens hund slikke min pik og røv. Max stødte nu pikken i bund i de korte, hurtige ryk, som knuden tillod. Og så er han så tålmodig, så I rigtigt kan nyde hinanden." Imens lå Irene og stønnede af liderlighed. Det kan I bande på!

Videos

Min første (rigtige) gang: Sex med min hund min liderlige kone

Jeg kan dog trøste med at det her hverken har været min sidste oplevelse med en hund eller bare at den frække karakter. Gurli stod bøjet foran Irene og filmede hende. Jeg så næsten stjerner, det var en af de mest fantastiske oplevelser jeg nogensinde havde fået. Men det afholdt ikke Max og Irene fra at give sig helt hen til den vidunderlige følelse, der hænger sammen med en rigtig befrugtning. Vi satte os ved bordet til en ny omgang øl og vand. Hun lagde sin hånd på hovedet af den og sagde gem den til senere, og gik.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *