Fest

Erotik behov dansk pige kneppet

erotik behov dansk pige kneppet

, men han fik jo heller ikke orgasme. Tættere kommer man ikke på virkeligheden. Jeg gned dem, mærkede de hårde pikke der endnu var gemt bag bukserne. Jeg sank taknemmeligt ned mellem mine to mænd og lukkede øjnene. Jeg synes vi skal lade vores vært få fornøjelsen, synes du ikke? Så er det din tur. Der var kun de to pikke i mit univers. Otto satte musik på og snart lød der svage toner ud i rummet hvorefter han kom over og bød mig.

Erotik behov dansk pige kneppet - Dansk sex

Fingerkneppende mig selv fortabt i min egen nydelse. Mine tanker havde kredset omkring det der var sket, og hvordan jeg skulle forholde mig. Endelig rejste han sig, jeg mærkede hovedet af hans hårde lem, stryge op og ned i min fisse, han skubbede pikken indenfor, bare lige så det det svulmede pikhoved var kærligt omsluttet af mine bløde skamlæber. Jeg lod mine hænder glide ned under linningen på deres underbukser og blev belønnet med liderlige støn da jeg kærtegnende lod mine fingernegle glide op og ned af de to stenhårde pikskafte. Jeg løftede min fisse op mod Rolf hans ru tunge raspede mod min følsomme klit igen og igen. Jeg blev igen ført over til sofabordet, og de to mænd hjalp mig ned på ryggen Otto kaldte på Rolf og hjalp ham op så hans forpoter var placeret på hver side af mig. Jeg lænede panden mod Rolfs varme pels, og gned ham hurtigere. Jeg rystede af liderlighed, var helt fra den. Otto med pikken rytmisk glidende frem og tilbage i min hede fisse, lod en finger glide op langs min drivvåde sprække.

Dansk pige: Erotik behov dansk pige kneppet

Lidt efter stødte han hårdt op i mig, og jeg mærkede hvordan hans sperm skød op i mig. Jeg drev af safter. Jeg hev efter vejret i korte gisp, og nød efterdønningerne af min orgasme, og følelsen af Rolfs stadig hårde knude oppe i min fisse. Jeg begyndte langsomt at bevæge min hånd i trussen, fingrene gled op mellem mine opsvulmede skamlæber og op i min fisse. Han stønnede højt og begyndte at bevæge underlivet, støde sin pik ind og ud af min mund, mens jeg sugede og slikkede det bedste jeg havde lært. Otto havde fået tøjet af nu, og kom nøgen gående over imod mig, med det hårde lem svajende fra side til side.

Gratis pige: Erotik behov dansk pige kneppet

Siam massage esbjerg piger viser fisse Biografer i århus hår valg ikast
På nett dating apps til den unge kvinde i svendborg 518
Nudiststrand nordjylland side 9 sandra kolding 489
Nude thai girls glostrup thai wellness anmeldelse Tror du den vil? Jeg stønnede højt, stadig med min mands pik kneppende min mund.

Videos

Fetish-Concept presents: Anastasias Erotik Tag. Efter lidt tid hvor vi alle ligesom var ved at føle os hjemme og godt tilpas, ikke mindst på grund af den gode rødvin, spurgte Otto om det var i orden at lukke Rolf. Jeg faldt langsomt til ro igen, mit gispende åndedrag blev normalt og jeg lå bare og nød deres kærtegn. Både min mand og jeg sagde samstemmende at det selvfølgelig var i orden, vi kendte jo begge Rolf fra tidligere møder på vejen når Otto luftede ham, Jeg kendte ham jo så på en lidt anden måde. Han ventede lidt, så lagde han sig igen på knæ mellem mine spredte ben og lod sin tunge lege i min fisse. Otto fik lejlighed til at tage mig både her og der, og fornemmelsen af hans stærke næve på mine balder eller de hurtige strøg op ad mine lår fik mine brystvorter til at tegne sig tydeligt gennem min lette sommerkjole.

Thai Massage Arhus: Erotik behov dansk pige kneppet

Jeg rakte ned og trak trussen til side og mærkede Rolfs ru tunge direkte på mine skamlæber og klit. Inden jeg rigtigt fattede hvad der var sket, tog han min arm og førte mig hen til kaffebordet foran sofaen hvor min mand sad med en pik ser så ud som om den kunne eksplodere hvert luder i fredericia porno billeder øjeblik. Vi havde endda ham og han nye kæreste ovre. Det viste sig nemlig at hans kone have forladt ham nogle måneder tidligere. Hvad lavede du deroppe Spurgte han. Vi kunne høre Rolf klynke lidt ovre fra sit hjørne. Min mand sad og stirrede fascineret i sofaen. Han sukkede og lod blidt fingrene glide gennem mit hår, og trak sig så langsomt ud af min mund. Hans hånd gled uset ind på mit bryst, og hans fingre fandt min stive brystvorte gennem kjolen stof og bhen bagved. Jeg kunne mærke spændingerne i min krop, jeg var som en spændt fjeder parat til at blive udløst og slippe sin kraft løs og Rolfs tunge var det der var ved at udløse denne fjeder. En ting var at onanere foran min mand når vi havde sex, men ligefrem at gøre det foran ham OG Otto udstille min egen tøjlesløse liderlighed. En aften ringede telefonen. En velkomstskål, og de sædvanlige fraser om at det var hyggeligt at vi kunne komme, og tak for invitationen. Det var fantastisk, søde. Otto rakte ned med den anden hånd for at hjælpe, men inden han nåede så langt stødte Rolf hårdt til og hans pik gled op i mig i et langt stød så langt op at jeg gispede i overraskelse. Den søde unge jyske pige Mai får først slikket fisse, får lidt finger og bliver derefter kneppet hårdt i sofaen af Lucas. (ingen dyr eller børn). Bøfferne kom på bordet samt ristede majskolber og en skøn salat, og den næste flaske vin blev åbnet. Jeg havde til lejligheden taget en let sommerkjole på, vejret var jo strålende, bare ben i højhælede røde sko.

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *